Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Βαλιανάτος για Κανέλλη "Κάποτε έπρεπε να πληρώσει!" ( βίντεο)

Πυρ και μανία έγινε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Βαλιανάτος όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πολύ Μπλα Μπλα» αναφέρθηκε στο γιαούρτωμα της  Λιάνας Κανέλλη: «Αν η Λιάνα Κανέλλη που ψήφισε όχι στο μεσοπρόθεσμο πέφτει θύμα γιαουρτώματος τότε νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουμε πως έχουν ξεφύγει τα πράγματα» είπε η παρουσιάστρια.

Τι τις ήθελε αυτές τις δηλώσεις ; Ποιος είδε το Βαλιανάτο και δεν τον φοβήθηκε: «Γιατί να μην πέσει η Κανέλλη θύμα  γιαουρτώματος; Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Τόσο καιρό μας λέει αδιανόητα πράγματα» τόνισε και συμπλήρωσε:«Κάποτε πρέπει να πληρώσει για όσα λέει» επισήμανε.

Ο Γρηγόρης άστραψε και βρόντηξε κατά της βουλευτού του ΚΚΕ. Ήταν να μην την πιάσει στο στόμα του. Μπορεί όπως είπε να ψήφισε όχι στο Μεσοπρόθεσμο αλλά αυτό  δε  σημαίνει πως το ΚΚΕ είναι σοβαρό κόμμα:« έχει πρόταση το συγκεκριμένο κόμμα; Θέλει να γίνουμε Βόρεια Κορέα;» είπε φανερά εκνευρισμένος.

Ο δημοσιογράφος τόνισε βέβαια πως είναι κατά στο να γιαουρτώνεται κάποιος και πως το καλύτερο είναι ο κόσμος να παραθέτει τα επιχειρήματά του.

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μας μιλήσει τώρα ο ομοτράπεζος του Γιωργάκη για το ΚΚΕ. Άντε μωρή....

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution