Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Θρίλερ με την κόρη του Αλ Μπάνο

«Η Ιλένα Καρίζι είναι ζωντανή και ζει στην Αριζόνα σε ορθόδοξο μοναστήρι». Η υπόθεση της κόρης του Αλ Μπάνο και της Ρομίνα Πάουερ, που έχει εξαφανιστεί από το 1994, έρχεται ξανά στο φως ύστερα από τη δήλωση-σοκ του αρχηγού της αστυνομίας της Νέας Ορλεάνης. Ωστόσο ο πατέρας της δεν χάρηκε με τα νέα, καθώς δεν πιστεύει τίποτα και κάνει λόγο για αισχρή κερδοσκοπία. Ο αρχηγός της αστυνομίας της Νέας Ορλεάνης σε συνέντευξή του σε γερμανικό περιοδικό είπε πως η Ιλένια βρίσκεται στο μοναστήρι του Αγίου Αντωνίου στο Φίνιξ της Αριζόνα. Το περιοδικό μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες του μοναστηριού και μία προσομοίωση του πώς πρέπει να είναι η 40χρονη σήμερα κόρη του τραγουδιστή. Τη δήλωση του αρχηγού επιβεβαίωσε και ο Γκουέν Γκουγκενχάιμ, ντέντεκτιβ στο τμήμα Ανθρωποκτονιών:

«Έχουμε νέα στοιχεία για το μέρος όπου βρίσκεται η Ιλένια. Δεν μπορώ να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες επειδή η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη». Τους αστυνομικούς οδήγησε στο μοναστήρι η Τσεγιέν Κασία, ένα μέντιουμ από το Αμβούργο. Η αστυνομία όμως έχει «δεμένα» τα χέρια της επειδή δεν διώκεται για κάτι η Καρίζι, οπότε το μοναστήρι δεν υποχρεούται αν αποκαλύψει την ταυτότητα όσων φιλοξενεί.
Στο μεταξύ ο Αλ Μπάνο επέκρινε δριμύτατα το δημοσίευμα: «είναι αισχρή κερδοσκοπία, είδηση της δεκάρας, όπου δεν υπάρχει καν η μισή αλήθεια. Είναι ψευδείς επινοήσεις των Γερμανών, που και την ψυχή τους πουλούν προκειμένου να αυξηθούν οι πωλήσεις. Κάτι παρόμοιο συνέβη με ένα ισπανικό κανάλι στο οποίο έκανα αγωγή».

ΠΗΓΗ: Espresso

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution