Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Αθώος δήλωσε ο Στρος Καν στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης


Ενώπιον του δικαστηρίου της Νέας Υόρκης θα εμφανιστεί και πάλι ο Ντομινίκ Στρος Καν, με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης ενώ παραμένει «φυλακισμένος» στο σπίτι στο Μανχάταν.

Ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νοµισµατικού Ταµείου Ντοµινίκ Στρος-Καν αναμένεται  να δηλώσει αθώος των κατηγοριών ότι προσπάθησε να βιάσει µια καµαριέρα στο ξενοδοχείο «Sofitel» του Μανχάταν. Εξάλλου ο δικηγόρος του, ο Μπέντζαµιν Μπράφµαν, το προανήγγειλε.

Επιπλέον, όπως φαίνεται ο «DSK» θα δηλώσει επίσης πως η σεξουαλική πράξη έγινε, με την συναίνεση όμως της καμαριέρας, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τους αρχικούς ισχυρισμούς του, σύμφωνα με τους οποίους δεν είχε έρθει σε επαφή με την υπάλληλο του Sofitel.

Ερωτήματα εγείρει το ποια θα είναι η θέση από εδώ και πέρα της συζύγου του Ντομινίκ Στρος Καν, καθώς ο επί χρόνια σύζυγός της θα παραδεχθεί δημόσια ουσιαστικά πως την απάτησε… Εξάλλου δεν είναι λίγα τα κατά καιρούς καμώματά του…

Ο εισαγγελέας θα πει πως η µηνύτρια είναι µια αφοσιωµένη µουσουλµάνα που µεγαλώνει µόνη της το παιδί της και παγιδεύτηκε από έναν ισχυρό σεξουαλικό εγκληµατία.

Οι συνήγοροι θα υποστηρίξουν πως η 32χρονη καμαριέρα δεν είναι αξιόπιστη και πως έπραξε έτσι για να αποκοµίσει χρηµατικό κέρδος ενώ ψάχνουν και για το παρελθόν της.
Star

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution