Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

"Πλακώθηκαν" Δομάζος - Μήτσου στο ΔΣ του Παναθηναϊκού


«Πλακώθηκαν» Δομάζος-Μήτσου, «δεν κάνεις για διοίκηση» είπε ο Μαυροκουκουλάκης στον Γόντικα!  «Βολές» κατά του προεδρεύοντα αντιπροέδρου για το «ναυάγιο» με τον Ζήση Βρύζα.Απίστευτα πράγματα στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Μίμη Δομάζο και τον Αργύρη Μήτσου να ανταλλάζουν βαριές κουβέντες και να φτάνουν την κατάσταση σε σημείο που δεν αρμόζει στο «τριφύλλι». Μόλις ολοκληρώθηκε το συμβούλιο και έκλεισαν τα μικρόφωνα ο Δομάζος είπε ότι «είναι ντροπή να μην ρωτάτε δύο παιδιά του Παναθηναϊκού. Εκεί που έχετε καταντήσει την ομάδα», με τον Μήτσου να παρεμβαίνει και να τονίζει ότι «ποιος είσαι εσύ που μιλάς, εγώ 30 χρόνια είμαι στον Παναθηναϊκό» για να πάρει την απάντηση πως «εγώ είμαι ο Δομάζος. Έχω βάλει και λεφτά από την τσέπη μου. Πως πήραμε τον Γραμμό; Εσύ μισθωτούς ήσουν με το αζημίωτο και μας το παίζεις κάποιος». Εκεί, ο Μήτσου εξερράγη, ανέβηκε πάνω στο τραπέζι και είπε «θα σου κάνω μήνυση» ενώ έπεσαν και κάποια «γαλλικά» από τις δύο πλευρές. 
«Ντου» Μάνου σε Γόντικα!

Οι στιγμές έντασης, όμως, δεν είχαν τελειωμό. Κάποια στιγμή ο Μαυροκουκουλάκης επιτέθηκε στον Γόντικα, λέγοντας ότι «δεν ξέρεις να διοικείς. Έχεις κάνει πολλά λάθη. Ποιος είναι ο Βρύζας που θα πει όχι. Επί εποχής καπετάνιου δεν θα γινόταν ποτέ αυτό. Εγώ θα είχα παραιτηθεί στην θέση σου».
Εξηγήσεις για Βρύζα
Όπως ήταν λογικό, το «ναυάγιο» στις συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Ζήση Βρύζα έγινε αντικείμενο συζήτησης στο διοικητικό συμβούλιο της «πράσινης» ΠΑΕ που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης και κράτησε μόλις μια ώρα.
Σε πρώτη φάση, οι Μίμης Δομάζος και Αντώνης Αντωνιάδης απευθυνόμενοι στον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο, Δημήτρη Γόντικα, τόνισαν σχετικά ότι «δεν γίνεται να είμαστε παρόντες και να μην μας ρωτάτε τίποτα σχετικά με το ποδόσφαιρο. Δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται. Ποιος είναι ο Βρύζας, δηλαδή; Είναι δυνατόν ολόκληρος Παναθηναϊκός να φαίνεται ότι σέρνεται πίσω από τον συγκεκριμένο άνθρωπο; Να βγαίνει προς τα έξω ότι μας έστησε ο Βρύζας»;
Από κει και πέρα, και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε αρνητικά για την περίπτωση Βρύζα, λέγοντας ότι «καλύτερα που χάθηκε» ζητώντας έναν άνθρωπο που θα έχει προέρχεται από την οικογένεια του Παναθηναϊκού ενώ έγινε κουβέντα και για το επικοινωνιακό της υπόθεσης, καθώς υπογραμμίστηκε ότι «πως τον λέγαμε κλεισμένο αφού δεν είχε υπογράψει»;
Η απάντηση του Δημήτρη Γόντικα ήταν πως «εμείς συζητούσαμε μαζί του αλλά τα υπόλοιπα τα έγραφαν οι εφημερίδες. Αυτά τα περί συμφωνίας», θέλοντας να καλύψει την πέρα για πέρα λάθος επικοινωνιακό χειρισμό της υπόθεσης. Εξάλλου από την στιγμή που δεν πέφτουν υπογραφές δεν μπορείς να είναι σίγουρος για κανέναν και για τίποτα. Όπως επίσης οι δημοσιογράφοι δεν έβγαζαν από το μυαλό τους τις συγκεκριμένες πληροφορίες.
Ο Πολέμης για την αύξηση
Τέλος, ο Αδαμάντιος Πολέμης στάθηκε στην έλλειψη χρημάτων, τονίζοντας ότι  «το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε λεφτά. Είχαν πει όλοι ότι θα συμμετέχουν στην ΑΜΚ, αλλά τελικά χρήματα δεν έχουν μπει. Για παράδειγμα, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ψηφισε ναι στην ΑΜΚ, αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει βάλει τίποτα».  Απευθυνόμενος προς τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη, ο οποίος εκπροσωπεί τον Ανδρέα Βγενόπουλο στο Δ.Σ, του είπε «Ο Βγενόπουλος δεν είχε πει ότι θα συμμετέχει, γιατί δε βάζει λεφτά;». «Δεν συμφωνεί με την αποτίμηση των μετοχών» ήταν η απάντηση του Μαυροκουκουλάκη.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution