Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Τα ονόματα των συλληφθέντων για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια

Ποινική δίωξη σε συνολικά 85 άτομα, όλων δηλαδή όσων εμπλέκονται στο σκάνδαλο που ταράζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ανάμεσα στους οποίους και στον ισχυρό άνδρα της Καβάλας Μάκη Ψωμιάδη, αλλά και στον προπονητή Γιάννη Παπακώστα ασκήθηκε από τον εισαγγελέα. Οι δύο τελευταίοι μαζί με άλλα τρία άτομα αναζητούνται με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Οι δέκα που έχουν συλληφθεί είναι οι Αχιλλέας Μπέος (πρόεδρος Ολυμπιακού Βόλου), Σταύρος Ψωμιάδης (πρόεδρος Καβάλας), Γιώργος Τσακογιάννης (μεγαλομέτοχος Ηλιούπολης), Νίκος Χάλκος (πρώην πρόεδρος Ηλιούπολης), Νίκος Παντέλης (προπονητής), Δημήτρης Ζαβαντίας (πρώην ποδοσφαιριστής), Θανάσης Ντότσης (μάνατζερ ομάδας), Ανδρέας Δημόπουλος (μπουκ), Βασίλης Καρακούλιας (μπουκ) και Νίκος Ζαμάνης (επιχειρηματίας).

Οι πέντε που αναζητούνται είναι οι Μάκης Ψωμιάδης (ισχυρός άνδρας Καβάλας), Γιάννης Παπακώστας (προπονητής), Μιχάλης Νικολόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος και Βασίλης Γεωρτσιάκος (άγνωστη ακόμη η ακριβής τους ιδιότητα). Τα ονόματα δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από άδεια που έδωσε η εισαγγελέας κ. Παπανδρέου, η οποία πρόσθεσε πως ακόμη δεν μπορεί να κάνει το ίδιο για τα υπόλοιπα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution