Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Γερουλάνος: Επιστρέφει το i-phone 4S μετά την κατακραυγή

Τι έγινε σήμερα με αυτό το i-phone 4S του Γερουλάνου;
Από το πρωί κυκλοφορεί στο Facebook η απόφαση έγκρισης δαπάνης όπως αναρτήθηκε - υποχρεωτικά - στο Διαύγεια - για την προμήθεια μίας συσκευής κινητής τηλεφωνίας iPhone 4S 16GB BLACK για τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού με ποσό 669,00€ .
Οι αντιδράσεις ήταν τέτοιες που ο ίδιος ο υπουργός μέσα από το προσωπικό του site εξέδωσε ανακοίνωση - επιστροφής του κινητού μόλις "πληροφορήθηκε το ακριβές κόστος της υπηρεσιακής συσκευής"
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Αναφορικά με Απόφαση που δημοσιεύεται στη Διαύγεια από τις 8/12/2011 και αφορά στην προμήθεια από το ΥΠΠΟΤ συσκευής κινητού τηλεφώνου i-phone 4S, για τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού θέλουμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα ώστε να μην υπάρχει καμία δυνατότητα εκμετάλλευσης ή παρερμηνείας.
O Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού μόλις πληροφορήθηκε το ακριβές κόστος της υπηρεσιακής συσκευής, αρνήθηκε την παραλαβή της και την επαναπροώθησε στην υπηρεσία, ώστε να επιστραφεί.
Επισημαίνεται ότι, παρότι ο κ. Γερουλάνος, ως Υπουργός, δικαιούται σύμφωνα με το νόμο να χρησιμοποιεί υπηρεσιακή συσκευή, μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει χρήση αυτής της δυνατότητας. Χρησιμοποιεί το προσωπικό του κινητό τηλέφωνο τόσο για τις δημόσιες όσο και για τις ιδιωτικές του υποθέσεις, οπότε δεν έχει κοστίσει ούτε ένα ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο."
Τα συμπεράσματα δικά σας ...
Ειρήνη Ν

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου - Google | Press Release Distribution